blankKrokowa - esk verze

Zamek w Krokowej

Zamek cudny, jedzenie pierwsza klasa ale obsługa Pani Lidii Koń skandaliczna... Pozdrawiam.Stała Bywalczyni.

2008-04-13  00:39 •
Nie rozumiem dlaczego tak źle Pani Monika o mnie napisała. Czym zawiniłam?

2005-06-01  03:13 • weselnik
Właśnie wróciłam z tego uroczego miejsca, gdzie mogłam świętować pierwsze chwile nowej drogi życia równie uroczej pary młodej. Zameczek cudny, a park i fosa - podkreślają jego urodę. Polecam wszystkim - do odwiedzenie, na weekend, na urlop. W tym błogim miejscu (choć przesiąknietym trudną do pogodzenia się nam polsko - niemiecką historią nisoącą krzywdę po prostu ludziom - nie Niemcom czy Polakom...) naprawdę można odpocząć. Zastanawiam się tylko skąd jeden z przedmówców zaczerpnął historię o grafie, który doprowadził fundację do bankructwa, bo Fundacja ponoć ma się całkiem dobrze...

2005-05-23  07:43 • incognito
Znam ten zamek doskonale od lat.Jedzonko rzeczywiscie wysmienite , atmosfera rowniez klasa. Nie wiem czy jeszcze obsluga jest ta sama a byla rownie piekna i mila. Zapewne wroce ponownie, pozdrawiam .

2005-03-13  21:17 • AKTOR
ZAMEK JEST PIĘKNYM OBIEKTEM GZIE MOŻNA W MIŁEJ ATMOSFERZE SPĘDZAĆ CAŁE DNIE I NOCE.MIŁA ATMOSFERA I WSPANIAŁE JEDZONKO POWODUJĄ,ŻE CHCE SIĘ TU WRACAĆ.CENY NIE SĄ NISKIE, ALE WARTO ZAPŁACIĆ ZA TO CZEGO CZŁOWIEK DOŚWIADCZA W TYM PIĘKNYM MIEJSCU.POLECAM WSZYSTKIM A SAM CZĘSTO TAM WRACAM

2004-01-18  05:18 • Waldemar Rekśc
Sprawa z Krokową jest bardzo pouczająca, bo paru naiwnych wielbicieli polsko-niemieckiego pojednania sprowadziło do zameczku niemieckiego grafa. Niedzwiedzim usciskom nie było końca do czasu, gdy wilk zrzucił owczą skórę i postawił opiekującą się zamkiem fundację na skraju bankructwa, Zjawił sie wtedy pełnomocnik grafa z walizką szmalu i obietnica, że spłaci długi fundacji, jak zamek w całości oddany zostanie grafowi.