Zamek w Kazimierzu Dolnym

ładny zamek, ale nie jest zbyt przygotowany do zwiedzania.

Byłam w Kazimierzu podczas podrozy poślubnej. Polecam. Romantycznie..

witam wszystkich. W Kazimierzu Dolnym byłam ostatni raz w 197 roku jeszcze na studiach. Wyjeżdzaliśmy wtedy na plenery- warsztaty mallrskie. Widok z zamku na Wisłę jest piękny, rynek także ze starą studnią drewniana. urocze mejsce w które jutro ponownie wyruszamy ze znajomymi:)

2005-06-20  16:45 • Agata
byłam tam rok temu na 3 dniowej wycieczce. to był najpiękniejszy wyjazd w moim życiu. ludzie jak tam jest pięknie!!! polecam wszystko bym dała aby móc być tam znów

2005-05-02  05:22 • Ciasteczko
W Kazimierzu byłam raz. Jestem zafascynowana tym miastem!!! Jutro jadę je odwiedzić.

2005-04-24  19:44 • Truskawa
W Kazimierzu byłam setki razy, gdyż pochodzę z tamtych okolic, zarówno ruiny zamku jak i sam Kazimierz to jedo z bardziej klimatycznych mejsc. Polecam zwiedzanie, kto jeszcze do tamtego miejsca nie dotarł:-)

2005-04-11  19:48 • Zaciekawiona
Byłam w Kazimierzu jako mała dziewczynka i do tej pory zachowałam go w pamięci jako najpiękniejsze miejsce. Teraz wybieram się na wyciekczę klasową właśnie do Kazimierza,ale nie wiem jakie mogą być tam dokładne interesujące miejsca. Pomóżcie!

2005-02-27  20:16 • Garbus
Byłem w Kazimierzu na koloni w Czerwcu 2004 roku.... zwiedzaliśmy zamek i wieże.... odjazd... ale polecam też zwiedzić całe miasteczko.... spodoba wam sie!

2004-09-14  05:54 • Rondel
To jeden z najbardziej bajkowo osadzonych w krajobrazie zamków w Polsce. Mieszkam tylko kilkanascie kilometrow od niego. Jednak za kazdym razem wywiera na mnie niewyjasnialne wrażenie.

Jest tam klimat jak w całym Kazimierzu.

Jest cudowny.Leży nad Wisłą i jest z niego piękny widok na okolicę.