Zamek w Kazimierzu Dolnym

Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok ze wschodniego narożnika na pozostałości skrzydła południowego, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok od południa, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok od zachodu, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. JAPCOK, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. JAPCOK, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zamek w Kazimierzu Dolnym w roku 1908 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. JAPCOK, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. JAPCOK, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zamek na widokówce z 1920 roku Zamek w Kazimierzu Dolnym - Ruiny zamku na widokówce z lat 30. XX wieku Zamek w Kazimierzu Dolnym - Fotografia J.T.Pycza, Tygodnik Illustrowany 1912 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Kazimierzu Dolnym - Fotografia J.T.Pycza, Tygodnik Illustrowany 1912 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VIII 2005 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VIII 2005 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VIII 2005 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VIII 2005 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VIII 2005 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VIII 2005 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zachodnia ściana budynku mieszkalnego, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VIII 2005 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VIII 2005 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Ruiny zamku w Kazimierzu na fotografii Vandreya z lat 1940-44 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Ruiny zamku w Kazimierzu w 1940 roku Zamek w Kazimierzu Dolnym - Ruiny zamku w Kazimierzu w 1942 roku Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok na wschodnią ścianę skrzydła zamkowego od wewnątrz, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zamek w Kazimierzu Dolnym na zdjęciu Henryka Poddębskiego z lat 1918-39 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. JAPCOK, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok z wieży na zamek, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Plan zamku według Bohdana Guerquina  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok spod łuku bramy wjazdowej na dziedziniec zamku w 1792 roku na akwareli Zygmunta Vogla Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zamek w Kazimierzu na cynkografii z drugiej połowy XIX wieku Zamek w Kazimierzu Dolnym - Drzeworyt według rysunku Kozarskiego, Tygodnik Illustrowany 1865 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok z dziedzińca zamkowego przez bramę wjazdową w 1792 roku na akwareli Zygmunta Vogla Zamek w Kazimierzu Dolnym - Drzeworyt, Tygodnik Powszechny 1882 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Kazimierzu Dolnym - Panorama Kazimierza na rysunku Jana Olszewskiego z 1904 roku Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok na Kazimierz od Wisły, Adam Lerue, Album lubelskie, 1858-1859 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok Kazimierza i zamku w 1792 roku na akwareli Zygmunta Vogla Zamek w Kazimierzu Dolnym - Widok zamku w 1792 roku na akwareli Zygmunta Vogla Zamek w Kazimierzu Dolnym - Zamek i miasto w 1811 roku według rysunku J.F.Piwarskiego Zamek w Kazimierzu Dolnym - Ruiny zamku na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 8, 1882 Zamek w Kazimierzu Dolnym - Kazimierz Dolny widziany od strony Wisły, rysunek Elwira Andriollego z 1880 roku  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=311&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(311);return false;'>źródło</a>] Zamek w Kazimierzu Dolnym - Drzeworyt według rysunku nieustalonego autorstwa, Tygodnik Illustrowany 1867 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Kazimierzu Dolnym - Drzeworyt według rysunku Ignacego Wróblewskiego, Tygodnik Illustrowany 1885 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Kazimierzu Dolnym - Drzeworyt według rysunku Andriollego, Tygodnik Illustrowany 1889 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN