blankGrabiny-Zameczek - Česká verze

Zamek w Grabinach-Zameczku

(Grabiny-Zameczek • Herrengrebin)

Zamek w Grabinach-Zameczku - Brama wjazdowa na teren zamkowy, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Grabinach-Zameczku - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Grabinach-Zameczku - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Grabinach-Zameczku - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu na budynki zamkowe, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Grabinach-Zameczku - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Grabinach-Zameczku - Zamek w Grabinach na zdjęciu lotniczym z około 1940 roku Zamek w Grabinach-Zameczku - Zamek w Grabinach-Zameczku na zdjęciu z 1907 roku Zamek w Grabinach-Zameczku - Pozostałości bramy wjazdowej i skrzydło zamkowe, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Grabinach-Zameczku - Widok na budynki z zachowanymi murami zamkowymi z południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Grabinach-Zameczku - Południowo-wschodni narożnik fortyfikacji zamkowych, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Grabinach-Zameczku - Przyziemie murów obwodowych i okrągłej narożnej baszty, fot. JAPCOK, IV 2004 Zamek w Grabinach-Zameczku - Piwnice kaplicy, fot. JAPCOK, IV 2004 Zamek w Grabinach-Zameczku - Zachodnia elewacja, fot. JAPCOK, IV 2004 Zamek w Grabinach-Zameczku - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Grabinach-Zameczku - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Grabinach-Zameczku - Plany kaplicy zamku w Grabinach z 1907 roku Zamek w Grabinach-Zameczku - Plan zamku z 1940 roku