blankGorzkowice - esk verze

Zamek w Gorzkowicach

Mieszkałam w Gorzkowicach dośc długo! I jest tam naprawde fajnie! Z przyjemnościa pojadę tam w odwiedziny!

2006-12-09  05:16 • śledz
jestem mieszkańcem gorzkowic i jak sie podoba

2006-05-22  05:36 • kroolik1
ale zameeeek na tych zdjęciach kawałek Prutki i nic więcej, dobrze , że nie złapaliscie w kadr paru żuli obrabiająvych własnie następną butle wińska pozdro...

2006-02-24  15:36 • Grucha
mieszkam tam jest super ludzie fajni i wogóle

Gorzkowice to dość mała miejscowość ale o bardzo pozotywnym "klimacie". Nasyp ziemny zwany kopcem to tak jak już tutaj ktoś napisał, dobre miejsce do podziwiania widoków i nie tylko. Zapraszam tutaj jak najbardziej. www.gorzkowice.info

2005-12-08  18:58 • *:*^w3ra^*:*
W Gorzkowicach bardzo mi się podoba. Znam tę wioskę "na wylot"jeśli można znać takie miasteczko. Jest bardzo ładnie, ma ten urok i w ogóle. A z zamku można podziwiać panoramę Gorzkowic. Polecam wszystkim aby zwiedzili gdyż nie da się tego opisać. Trzeba to po prostu zobaczyć i wczuć się w klimat. Pozdrawiam