Zamek w Gniewie

(Gniew • Mewe)

Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Gniewie - Dziedziniec zamkowy, fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Gniewie - Widok od zachodu na Pałac Marysieńki, fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - Pozostałości pierwotnej bramy wjazdowej w skrzydle południowym, fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - Widok od południowego-zachodu na elewację z pierwotnym wjazdem zamurowanym w XV wieku, fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - Widok od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - Widok z podzamcza od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Gniewie - fot. JAPCOK, X 2002 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - Widok od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - Nowożytny Pałac Marysieńki, fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - Nowożytny budynek bramny, fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - Pozostałości bergfriedu w narożniku wschodnim zamku, fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - Pozostałości bergfriedu w narożniku wschodnim zamku, fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Gniewie - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Gniewie - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Gniewie - Pałac Marysieńki, widok od zachodu, fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Gniewie - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Gniewie - Pożar zamku na zdjęciu z 1921 roku Zamek w Gniewie - Zamek w Gniewie na fotografii Henryka Poddębskiego z 1939 roku Zamek w Gniewie - Zamek po pożarze z 1921 roku Zamek w Gniewie - Zamek w Gniewie na zdjęciu z lat 30. XX wieku Zamek w Gniewie - Zamek w Gniewie na zdjęciu z lat 30. XX wieku Zamek w Gniewie - Zamek w Gniewie na zdjęciu z lat 1921-1939 Zamek w Gniewie - Zamek w Gniewie na zdjęciu z 1914 roku Zamek w Gniewie - Zamek w Gniewie na zdjęciu z 1940 roku Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Gniewie - ślad łuku nad dawnym wjazdem od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, VII 2011 Zamek w Gniewie - Widok od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - Zamek w gniewie na międzywojennej widokówce Zamek w Gniewie - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Gniewie - Plan sytuacyjny zamku według Conrada Steinbrechta  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=211&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(211);return false;'>źródło</a>] Zamek w Gniewie - Zamek i miasto na sztychu Erika Dahlbergha z dzieła Samuela Pufendorfa 'De rebus a Carolo Gustavo gestis', 1656 rok Zamek w Gniewie - Plan zamku w Gniewie, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler des Kreise...', 1887 Zamek w Gniewie - Plan zamku w Barcianach według Conrada Steinbrechta Zamek w Gniewie - Rekonstrukcja zamku w Gniewie K.Maciejewskiego  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=211&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(211);return false;'>źródło</a>] Zamek w Gniewie - Rekonstrukcja zamku z XIV/XV wieku według Jana Salma, 'Leksykon zamków w Polsce'  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Gniewie - Elewacja południowa zamku według rysunku Conrada Steinbrechta z 1888 roku Zamek w Gniewie - Zamek w Gniewie, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler des Kreise...', 1887