blankGliwice - esk verze

Zamek w Gliwicach

(Gliwice • Glewitz)

Nie jest tak źle ze zdjęciami - przygotowujemy prezentację panoramiczną Gliwic na której - mamy nadzieję - znajdą się także wnętrza muzeu. Póki co zamek i otoczenie można obejrzeć pod adresem http://www.zdjecia-panoramiczne.pl/gliwice/

2005-02-27  21:00 • viki
Zamek w Gliwicach chociez maly jest wary do zwiedzenie. Polecam serdecznie. Każdy kto bedzie w Gliwiach musi go zobaczyc (go i jeszcze pare innych miejsc np. radiostacje) Zapraszam

2005-02-27  20:34 • Garbus
Zamek w Gliwicach.... szkoda że nie ma tu o nim... w galerii są tylko dwa zdjęcia... Buuuu.... Ale każdy Gliwiczanin interesujący sie historią swojego miasta (np. ja) powinien pójść do muzeumw Gliwicach, które mieści sie w tym o to zamku... w Zamku Piastowskim... Serdecznie zapraszam... a jak już będziecie w Gliwicach to zwiedźcie też wille "Caro", rynek i inne miejsca... Gorąco polecam!