blankFrydman - esk verze

Dwór we Frydmanie

dla pani architekt!
do dworu mozna sie dotać kilkoma sposobami - najlepszym ktory ja zastosowalam to... szczerosc i grzeczne zachowanie :) wlasciciele wpuscili mnie do srodka, ale widzac srodek bardzo sie zdziwilam ;| budynek wewnatrz jak i z zewnatrz jest zmienony ;/ materialy ktore mialam podczas tego widzenia wykozystalam w pracy historycznej. dokumentow mi nie udostepniono.zycze powodzenia!!! i pamietaj- grzecznosc to podstawa.

2005-11-21  19:00 •
Gaździak Małgorzata ul.Plac Tysiąclecia34 34-435 Frydman

2004-10-24  00:33 • oka
witam. zaczynam wlasnie pisac prace na temat dworu we frydmanie. potrzebuje na jego temat jak najwiecej informacji. jestem studentka architektury. p/s czy z wlascicielem dworu naprawde jest tak ciezko?prosze o odpowiedz

2004-10-09  01:24 • andy
piękna metropolia ,cudowni ludzie,wiem bo tam sie urodzilem.ZAWSZE WIERNY

2004-06-22  18:44 •
jest to piekna miejscowosc bo sa w niej pienkne zabytki.w koncu sama w niej mieszkam

2004-03-25  18:57 • Eig i Kurczok
Jest bardzo zabytkowy. warto go zwiedzić. jest mały jednak kłopot z właścicielem, gdyż nie chce nikogo do Kasztelu wpuszczać.