blankDobczyce - Česká verze

Zamek w Dobczycach

Zamek w Dobczycach - Pozostałości zamku w Dobczycach na zdjęciu z lat 1918-1932 Zamek w Dobczycach - Ruiny zamku w Dobczycach na zdjęciu J.Špičáka z 1915 roku Zamek w Dobczycach - Ruiny zamku na widokówce z 1910 roku Zamek w Dobczycach - Mury zamku w Dobczycach na zdjęciu z okresu międzywojennego Zamek w Dobczycach - fot. ZeroJeden, X 2001 Zamek w Dobczycach - fot. Witek Głowacki, VIII 2000 Zamek w Dobczycach - zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Dobczycach - fot. Witek Głowacki, VIII 2000 Zamek w Dobczycach - fot. Witek Głowacki, VIII 2000 Zamek w Dobczycach - fot. Witek Głowacki, VIII 2000 Zamek w Dobczycach - Pozostałości zamku w Dobczycach na zdjęciu z lat 1918-1932 Zamek w Dobczycach - fot. Witek Głowacki, VIII 2000 Zamek w Dobczycach - Widok od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2001 Zamek w Dobczycach - Widok od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2001 Zamek w Dobczycach - Widok od południowego-wschodu na dawną bramę wjazdową, fot. ZeroJeden, X 2001 Zamek w Dobczycach - Widok od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2001 Zamek w Dobczycach - Widok na mury zamkowe z przeciwnego brzegu Raby, fot. ZeroJeden, X 2001 Zamek w Dobczycach - Widok na mury zamkowe z przeciwnego brzegu Raby, fot. ZeroJeden, X 2001 Zamek w Dobczycach - zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Dobczycach - zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Dobczycach - zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Dobczycach - Ruiny zamku w Dobczycach na zdjęciu z 1939 roku Zamek w Dobczycach - zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Dobczycach - zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Dobczycach - zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Dobczycach - zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Dobczycach - Plan zamku według W.Kowalskiego  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>]  <!--[<a href='234' title='Zamek w Dobczycach - 234' alt='Zamek w Dobczycach - 234' target=_blank>źródło</a>]-->