blankDanków - Česká verze

Zamek w Dankowie

Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - Widok od południa, fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek w Dankowie - Południowy bastion i brama wjazdowa, fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - Pozostałości budynku mieszkalnego, fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - Ruiny zamku w Dankowie na zdjęciu Jarosława Wojciechowskiego z 1911 roku Zamek w Dankowie - Zamek w Dankowie na zdjęciu z 1925 roku Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - Zdjęcie lotnicza, fot. ZeroJeden, IV 2022 Zamek w Dankowie - Zdjęcie lotnicza, fot. ZeroJeden, IV 2022 Zamek w Dankowie - Zdjęcie lotnicza, fot. ZeroJeden, IV 2022 Zamek w Dankowie - Zdjęcie lotnicza, fot. ZeroJeden, IV 2022 Zamek w Dankowie - Widok od południa na bramę wjazdową, fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, V 2006 Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek w Dankowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Dankowie - Brama wjazdowa, fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek w Dankowie - Widok na bramę wjazdową od strony dziedzińca, fot. ZeroJeden, V 2006 Zamek w Dankowie - Plan zamku według Bohdana Guerquina  <!--[<a href='35' title='Zamek w Dankowie - 35' alt='Zamek w Dankowie - 35' target=_blank>źródło</a>]-->  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Dankowie - Rysunek Jana Gumowskiego z 1936 roku