Zamek w D±brównie

Zamek w D±brównie - Zachowane relikty furty z przyzamkowego muru, fot. ZeroJeden, V 2004 Zamek w D±brównie - Relikty murów skrzydła południowego, fot. ZeroJeden, V 2004 Zamek w D±brównie - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w D±brównie - Zachowany fragment murów, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w D±brównie - Pozostało¶ci murów zamkowych, widok od południa, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w D±brównie - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w D±brównie - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w D±brównie - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w D±brównie - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie w pocz±tkach XX wieku Zamek w D±brównie - Ruiny skrzydła północno-wschodniego w 1958 roku, fot. S.Mojzych z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Gówne skrzydło w 1958 roku, fot. S.Mojzych z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Ruiny skrzydła północno-wschodniego w 1958 roku, fot. S.Mojzych z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Ruiny zamku w 1958 roku, fot. E.Waligóra z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Ruiny zamku w 1958 roku, fot. E.Waligóra z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Zachodnia elewacja zamku w 1958 roku, fot. E.Waligóra z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Zamek na widokówce z 1910 roku Zamek w D±brównie - Przyziemie murów zamkowych, fot. ZeroJeden, V 2004