blankCzyżów Szlachecki - English versionCzyżów Szlachecki - esk verze

Zamek w Czyżowie Szlacheckim

Pałac jest naprawde super jeśli jestem w tamtych okolicach a czasem jestem u rodzinki to koniecznie zaglądam.Znałem ten płac jeszcze przed odrestaurowaniem.Moja mama chodzila do niego do szkoły. Znam wiele legęd związanychn z tym miejscem.

2006-02-19  22:16 • do onej

2006-01-18  05:01 • ona
A ja tam bedę miała wesele we wrzesniu;-)zapraszam!

2007-08-13  21:08 •
Hey, znalazlam przypadkiem te strone. Ja tez bede miala tam wesele ale dopiero w przyszlym roku. Bardzo jestem ciekawa jakie masz ogolne wrazenia po weselu? Ktos mi powiedzial ze slyszal ze jedzenie jest niezbyt ladnie podane, czy to prawda bo znowu z innego zrodla slyszalam ze bardzo dobre. A jak bylo z lazienkami bo powiem szczerze ze jak bylam to nie byly zbyt czyste...:-( tzn. nie smierdzialy ale takie niedomyte jakby.... wogole wdzieczan bylabym za jakiekowliek komentarze na temat wesel tam

Ja tam chodziłem na wagary w czasie szkoły podstawowej.

To siedziba moich przodków