blankCzęstochowa - Česká verze

Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie

Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - fot. ZeroJeden, VII 2004 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2019 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Klasztor w Częstochowie na fotografii z lat 30. XX wieku Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VI 2022 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VI 2022 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Wschodnie mury umocnień bastionowych, fot. ZeroJeden, III 2005 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - fot. ZeroJeden, III 2005 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - fot. ZeroJeden, VI 2008 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - fot. ZeroJeden, VI 2008 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2019 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2019 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Rysunek Jana Gumowskiego z 1936 roku Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Główna brama forteczna fundacji Jerzego Lubomirskiego wzniesiona  r. 1723, litografia barwna Jan Gumowski, 1925 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Druga brama forteczna z medaljonem króla Stanisława Augusta, litografia barwna Jan Gumowski, 1925 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Klasztor na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 7, 1881 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie na rysunku Jana Olszewskiego z 1904 roku Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Klasztor w Częstochowie na litografii Maksymiliana Fajansa według rysunku Alojzego Misierowicza z 1858 roku Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Drzeworyt według rysunku B.Podbielskiego, Tygodnik Illustrowany 1861 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Drzeworyt według rysunku Szernera, Tygodnik Illustrowany 1862 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Drzeworyt według litografii Maksymiliana Cerchy, Kłosy 1865 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Widok zamku około 1800 roku na rysunku Zygmunta Vogla Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Drzeworyt, Przyjaciel Ludu 18, 1839 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Drzeworyt, Przyjaciel Ludu 37, 1840 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Ogólny widok Jasnej Góry, litografia barwna Jan Gumowski, 1925 Klasztor na Jasnej Górze w Częstochowie - Widok na kościół i klasztor ponad murami fortecznymi, litografia barwna Jan Gumowski, 1925