blankCzersk - Česká verzeCzersk - Deutsch

Zamek w Czersku

Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IX 2002 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - fot. JAPCOK, V 2004 Zamek w Czersku - Widok od zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Widok przez bramę wjazdową na wieżę zachodnią, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - Wieża południowa, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Widok z wieży bramnej wzdłuż muru wschodniego, fot. ZeroJeden, VIII 2009 Zamek w Czersku - Wieża południowo-wschodnia, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, IX 2002 Zamek w Czersku - Ruiny zamku od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IX 2002 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Widok na wieżę bramną, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - Widok wzdłuż północnego odcinka muru, fot. ZeroJeden, IX 2002 Zamek w Czersku - Wieża bramna od strony dziedzińca, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Wieża bramna i arkadowy most z XVIII wieku, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - Wieża bramna, widok od wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IX 2002 Zamek w Czersku - Wieża bramna i most z XVIII wieku, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Widok na wieżę zachodnią, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - Wieża południowa i wschodni mur obwodowy, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Dekoracja wieży południowej z cegły zendrówki, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Wieża zachodnia, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Północny odcinek muru, widok z dziedzińca, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Fotografia amatorska B.Chm., Tygodnik Illustrowany 1915 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Czersku - Tygodnik Illustrowany 1903 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Czersku - Tygodnik Illustrowany 1903 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, VIII 2009 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2006 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2006 Zamek w Czersku - Zamek w Czersku na zdjęciu Zdzisława Marcinkowskiego z 1930 roku Zamek w Czersku - Wieża bramna od strony dziedzińca, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - fot. Kazimierz Broniewski, 1910 Zamek w Czersku - fot. Juliusz Kłos, 1913 Zamek w Czersku - fot. Józef Pius Dziekoński, 1907 Zamek w Czersku - fot. Józef Pius Dziekoński, 1907 Zamek w Czersku - Zamek w Czersku na zdjęciu Zdzisława Marcinkowskiego z 1932 roku Zamek w Czersku - Północny odcinek muru obwodowego, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VIII 2018 Zamek w Czersku - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VIII 2018 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VIII 2018 Zamek w Czersku - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VIII 2018 Zamek w Czersku - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VIII 2018 Zamek w Czersku - Widok od południa, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Odsłonięte fundamenty kościoła z początku XII wieku pw. Św. Piotra, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VIII 2018 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Wieża bramna od strony dziedzińca, fot. ZeroJeden, IX 2002 Zamek w Czersku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Widok od południowego-zachodu na południową wieżę, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Czersku - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VIII 2018 Zamek w Czersku - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, VIII 2018 Zamek w Czersku - Most nad fosą zamku w Czersku na zdjęciu z lat 1939-45 Zamek w Czersku - Ruiny zamku w Czersku na zdjęciu z lat 1939-45 Zamek w Czersku - Widok wzdłuż wschodniego muru obwodowego, fot. ZeroJeden, VIII 2009 Zamek w Czersku - Plan zamku według Tadeusza Zagrodzkiego 'Zamek w Czersku w świetle badań architektonicznych'  <!--[<a href='135' title='Zamek w Czersku - 135' alt='Zamek w Czersku - 135' target=_blank>źródło</a>]--> Zamek w Czersku - rys. A.Szyszko-Bohusz Zamek w Czersku - Zamek w Czersku na rysunku Alfreda Schouppé z 1868 roku Zamek w Czersku - rys. J. Telakowski Zamek w Czersku - Rekonstrukcja zamku w XVI wieku według Jana Salma, 'Leksykon zamków w Polsce'  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Czersku - Zamek na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 8, 1882 Zamek w Czersku - Drzeworyt według rysunku Lewickiego, Tygodnik Illustrowany 1861 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Czersku - Drzeworyt według obrazu Józefa Rapackiego, Tygodnik Illustrowany 1901 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Czersku - Drzeworyt, Przyjaciel Ludu 8, 1840 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Czersku - Ruiny zamku w Czersku na rysunku Jana Olszewskiego z 1904 roku Zamek w Czersku - Zamek w Czersku na litografii Kazimierza Stronczyńskiego, 'Kazimierza Stronczyńskiego opisy i widoki zabytków w Królestwie Polskim (1844-1855)'