blankCzerna - esk verze

Zamek w Czernej

Czerna
Zamek w czernej jest naprawde wspaniały !! Podczas mojego pobytu tam paonwała bardzo miła atmosfera :) Polecam !!

2007-04-13  00:06 • Łysy
Masz rację

2006-04-26  20:54 • zadowolona
pojechałam z moimi rodzicami do Czernej na cały weekend było wspaniale, ponieważ razem z moją ciocią zwiedziłyśmy ten piękny zamek a do tego wszystkiego było tam wiele pozostałości po renesansie bardzo zazdroszcze tym, którzy mieszkają w Czernej a dokładnie blisko tego zamku

2005-09-27  05:39 • gosia
Dwa tygodnie temu wrocilismy z wakacji w Polsce. Mielismy przyjemnosc zobaczyc Zamek w Czernej. Bardzo mila pani ktora jest wlascicielka zamku opowiedziala nam historie i oprowadzila nas po zamku. Jestesmy wdzieczny za to i nie mysle ze rowniez zrobila by to dla kogos kto ma sentyment do tego miejsca.

2004-10-04  20:38 • Celka
Mam ogromny sentyment do tego miejsca.Od połowy lat 60-tych przez pięć lat spędzałam w zakmku każde wakacje (kolonie letnie organizowane przez ZUO Hydroster z Gdańsk).Byłam w Czernej w 2001 roku razem z moimi dziećmi.Chciałam im pokazać miejsca które poznałam w dzieciństwie.Szkoda, że nie są już powszechnie udostępniane.Chętnie spędziłabym tam znowu trochę czasu.Celka

2007-03-12  20:50 •
Ja także byłem uczestnikiem kolonii letnich w zamku w Czernej. Z tym, że organizowane dla "Hydrosteru", "Elmoru" i "Stoczni Pólnocnej", a może i dla całego Zjednoczenia Przemysłu Okrętowego. Byłem tam dwukrotnie z braćmi, "za przeproszeniem", bliźniakami Romanem i Tadeuszem -rocznik 50.

Ja mieszkam w Stryszawie!!:D W takiej miejscowośći która nazywa się czerna:D Takie osiedle:D