blankChocz - esk verze

Dwór w Choczu

mieszkam w Choczu od urodzenia i bardzo mi się tu podoba nie chciałabym się nigdzie przeprowadzać

Chocz jest przepiękny mieszkam w nim od 11 lat:)Zachęcam do Przyjechania tu i spacer po Choczu:)

chocz
chocz jest piekna bywalam tam mialam z tamtand chlopaka mial on na imie mariusz dobrowolski a rolnikow to jest sporo i sa tam poto by mogli pracowac wiec pozdrawiam chocz cala od krotoszna

po papie zawsze tam mozna dostac

2006-07-21  10:30 • MEWA
PRAWDA Z BICIEM, PRAWDA Z BEZROBOCIEM,PRAWDA Z CHULIGANAMI, PRAWDA ZE ZNAJOMOSCIAMI, WSZYSTKO PRAWDA ALE ŻE JEST ŁADNIE TO TEŻ PRAWDA

2006-05-24  19:14 • mala
Chocz jest piękna miejscowością w której można odpocząć!!!!!!!!!!!jest tu miło i przyjemnie

2006-05-10  19:41 • tresz
Sorry, Chocz to niezła dziura, bez perspektyw, bez kultury, z bezrobociem i małowydajnymi rolnikami...najgorsze, ze brudno tu i to dziadostwo w kazdym zakątku... Znam paru fajnych ludzi, ale to za mało by wystwić jakąs pozytywną opinie!

2005-11-08  02:31 • Myszka
Chocz to super miejscowość. Fantastyczni, serdeczni ludzie. Jeśli twierdzisz, ze mozna tu oberwać to kirujesz się takimi kategoriami myslowymia jak ci co niby biją, powiem Ci, ze płytko myślisz. Duze wyrazy szacunku dla Wójta Gminy za świetne imprezy w ostatnim 3-leciu, gdzie nikt się nie bił. Za wymianę międzynarodową młodzieży, bo to jest przyszłość. Oby tak dalej!!!

2005-09-22  21:01 • jeżynka
Chocz jest piękną miejscowością ale podziwiam osobę która napisala, iz można tu coś osiągnąc. Od dwóch lat nie mieszkam w Choczu, choć tu się urodziłam i wychowałam i wcale z tego powodu nie jest mi przykro. Jedyny sentyment jaki dziś czuję do Chocz to tylko to,że mieszka tam moi bliska rodzina i to, że można to super wypocząć od zgiełku i hałasu wielkiego miasta. Chocz stanął w martwym punkcie jeśli chodzi o młodych ludzi, nie mają oni żadnych perspektyw na przyszłość (no chyba,że mają niezłe plecy i układy :-( )

2005-09-16  03:53 • M.D.
do chocza sie przyprowadziliśmy,żyjem,mieszkamy,rozwijamy się gospodarczo nawet nieżle nam to wychodzi .zadowolony jestem z tego że jestem mieszkańcem Chocza.moj ojciec mawiał że nic tu nie osiągne,ale ja zacisłem zęby i się niepoddaje .Warto się nie poddawać i udowodnić siłę woli.

2005-06-28  18:41 • zyczliwy choczanin
no co wy malowniczy chocz -od kiedy,a z tym biciem to chyba prawda jak ktos lubi ekstremalne sporty to zapraszam

2005-04-15  02:31 • hans
chocz owszem piekny ale uwazajcie bo latwo po pysku dostac.tam burakow nie brakuje...

2004-08-10  20:32 • Adziu
Poznałem w protku laske z Chocza ma na imie Monika zagineła w akcji kto kolwiek widział kto kolwiek wie proszę o kontakt!!! ADZIU Z KALISZA ZSS Rządzi

2004-07-17  01:13 • KLAKIER
w choczu mieszkam od dziecka i wiem na pewno ze kazdy czulby sie tutaj jak u siebie w domu. Jest tutaj wiele atrakcji: zamek, 2 koscioly itd. Niedaleko stad jest do lasow i rzeki prosny.SERDECZNIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2004-01-30  20:59 • Choczanka
CHocz to przepiękna i malownicza miejscowość nad brzegiem Prosny.Ludzie są tam życzliwi, a życie toczy się w przyjaznej i miłej atmosferze. Warto obejrzeć Kolegiatę-Kościól pod wezwaniem św Andrzeja jak również Klasztor.Aby poczuć atmosferę naszej gminy ,warto również odbyć przechadzkę uliczkami Chocza, ale także wybrać sie na przejażdżkę rowerową do pobliskich wsi. Zachecam wszystkich do odwiedzenia mojej ukochanej miejscowości. Naprawdę warto!