blankBrodnica - esk verzeBrodnica - Deutsch

Zamek w Brodnicy

(Brodnica • Strasburg)

Mam 16 lat i to własnie w tym miescie sie urodziłam.Brodnica jest nie zawielkim miasteczkiem ( i dobrze ) ale naprawde bardzo pięknym. Jak juz predzej wspomiałam mam dopiero 16 lat ale teraz wiem ze chce tu mieszkac do końca swojego życia . Naprawde polecam wszystkim turysta by odwiedzałi to mało ale bardzo urokliwe miasteczko. Osobiscie uwazam ze Zamek jest najpiekniejszym zabytkiem tego miasta a szczegolnie jego komnaty ;] Pozdrawiam wszystkich czytajacych ta notke a Turystow Serdecznie ZAPRASZAM do zwiedzania ;]

2006-06-27  00:57 • Ulryk
Brodnica jest piekna!!!Szkoda tylko,ze musialem z niej wyjechac.Ale mam tam moja Ukochana i przyjaciul z korymi mozna porobic pare fajnych rzeczy.Jakich?Sami zami zobaczcie!Goraco polecam!Pozdrowienia dla zamkowego Bractwa!!!!!!!No i mojej "Malutkiej" :-)

2006-06-18  12:35 • Stanley
Zamek ze wszystkimi otaczajacymi zabytkami piekny a otaczajaca przyroda z licznymi lasami i jeziorami jeszcze bardziej ubogaca to miasto.Szkoda tylko ze tak trodno w nim mieszkac - bezrobocie a jak juz sie znajdzie praca to za marny grosz no i szacunku w pracy tez nie uraczysz.Przykre ale prawdziwe .Stas z Ameryki .

2006-05-05  08:41 • zagraniczniak
Veni, Vidi, Vici - nie przybylem tu, nie widzialem go, i nie podbilem go, ale zawsze jest na to czas, szczegolnie jak tak zachwalacie te brodniczki!!!!!

2006-04-03  18:00 • Kokesz
Miasto jest super. na zamku swietne imprezy w czerwcu. Wspaniała panorama z wieży.

2006-03-21  14:49 • aneta
brodnica jest super i wszystko co sie w niej znajduje.polecam!

2019-09-20  18:15 •

2006-01-18  04:32 • jacek b
w tym miescie bylem wwojsku w roku 66-67 bardzo mile wspominam brodnice

2005-11-24  00:53 • madzia
Wspaniały zabytek!!! A widok na panoramę Brodnicy wprost cudowny, zwłaszcza latem.

2005-09-26  03:42 • Łukasz
Ostatnio odwiedziłem zamek z Moją Nunią i nawet moje Kochanie strzelalo z kuszy z pięknymi efektami!!!! Co ważne nie zostalem ranny!!! :-) Bardzo sie podobało mojej najpiękniejszej białostoczance na zamku za rok tam wrócimy a tym czasem ide Ją mocną przytulić i pocałowac!!!

2005-08-19  06:33 • tomii
fajne miasto... szkoda ze nie ma dobrej pracy i mieszkancy sa chamscy i niewspolczesni...dlatego wyjechalem...ale wroce na emeryturke :)

2005-05-05  03:01 • KoAla
Brodnica to moje miasto, a jednak już w nim nie mieszkam :-( ale wrócę tu jeszcze ... starość w rodzinnym mieście...

2005-05-03  18:26 • Janusz
Brodnica jest naprawde wyjątkowym miasteczkiem zamek i jeziora to wykwintne walory kwintesencji tego miasta KAŻDEMU GORĄCO POLECAM MUZEUM ! oraz zamek jeziora itp. bo jest co podziwiać !!!!!!!!!!!!!

2005-05-03  14:49 • jackie
Ahoj som zo Slovenska Brodnicu poznám velmi dobre bli??ie je to Lipowiec a Pokrzydowo ak by niekto pozdravil od Karola Biháriho rodinu Kosmelových a a v?etkých v lipowci a Dru?inách

2005-04-14  01:23 • dodo
Brodnica jest super!!!!!!!!mam tam rodzinkę i jestem tam co 2 tygodnie.

2005-03-22  19:00 • Aleks!!!
Kiedyś na zamku ostro się działo jak był początek bractwa rycerskiego!!! Teraz to już tylko kółko wzajemnej adoracji ale i tak chwała, że coś robią!!! Zamek super a laski w Brodnicy odjazdowe!!!

2004-09-11  19:21 • terminator
Zamek jest kurwa zajebisty. Muwie to wam bo żem tam by i z resztą nie tsza wiencej nic muwić tylko tsza go zobaczyć

2004-08-05  19:02 • ola2
wido jest przepiękny gorąco polecam

2004-05-27  23:51 • kama
widok wieczorem na zamek jest wspaniały, z wieży widać całe miasto, a w piwnicach zamkowych jest fajne muzeum

Super, polecam kazdemu!! Widok z wierzy jest wspanialy!!

bo mi się podoba