blankBratian - Česká verzeBratian - Deutsch

Zamek w Bratianie

(Bratian • Brattian)

Zamek w Bratianie - Największy z ocalałych fragmentów murów, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Bratianie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Bratianie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Bratianie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Bratianie - Ocalały fragment muru skrzydła wschodniego, fot. JAPCOK, IV 2004 Zamek w Bratianie - Gruzowisko z uprzątniętego terenu po zamku, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Bratianie - Jedyny ocalały fragment zamkowego muru, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Bratianie - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Bratianie - Teren zamku, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Bratianie - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Bratianie - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Bratianie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Bratianie - Plan sytuacyjny zamku według Conrada Steinbrechta  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=211&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(211);return false;'>źródło</a>] Zamek w Bratianie - Widok zamku z 1875 roku według Töppena