blankBraniewo - Česká verze

Zamek w Braniewie

(Braniewo • Braunsberg • Brunsberga)

Zamek w Braniewie - Widok od południa, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Braniewie - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Braniewie - Zamek w Braniewie przebudowany na szkołę na zdjęciu z początków XX wieku Zamek w Braniewie - Pozostałości murów zamku i szkoły w okresie międzywojennym Zamek w Braniewie - Zamek przed przebudową na szkołę na zdjęciu z 1873 roku Zamek w Braniewie - Braniewo z lotu ptaka w okresie międzywojennym z widoczną szkołą w miejscu zamku Zamek w Braniewie - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Braniewie - fot. ZeroJeden, VII 2002 Zamek w Braniewie - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Braniewie - Widok od zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Braniewie - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Braniewie - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Braniewie - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Braniewie - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Braniewie - Plan zamku biskupiego według Z.Nawrockiego  <!--[<a href='153' title='Zamek w Braniewie - 153' alt='Zamek w Braniewie - 153' target=_blank>źródło</a>]-->  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=211&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(211);return false;'>źródło</a>] Zamek w Braniewie - Rekonstrukcja zamku Z.Nawrockiego  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=211&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(211);return false;'>źródło</a>] Zamek w Braniewie - Fortyfikacje miasta i zamku w 1635 roku według miedziorytu P.Stertzell'a Zamek w Braniewie - Rekonstrukcja zamku w XV wieku, 'Leksykon zamków w Polsce'  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Braniewie - Rekonstrukcja zamku w XV wieku według Jana Salma, 'Leksykon zamków w Polsce'  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Braniewie - Fragment panoramy miasta z zamkiem w 1635 roku według miedziorytu P.Stertzell'a Zamek w Braniewie - Zamek w Braniewie według rysunku K.Goetkego z 1635 roku