blankBartoszyce - Česká verze

Zamek w Bartoszycach

(Bartoszyce • Barsztyn • Bartenstein)

Zamek w Bartoszycach - Część wzgórza, na której stał zamek, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa od wschodu w latch 30. XX wieku Zamek w Bartoszycach - Widok od północy na budynek starostwa w latach 30. XX wieku Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa około 1910 roku Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa w latach 20. XX wieku Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa około 1935 roku Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa na początku XX wieku Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa w latach 20. XX wieku Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa od północy około 1930 roku Zamek w Bartoszycach - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Bartoszycach - Rumowisko luźnych cegieł pochodzących z budynku starostwa, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Bartoszycach - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Bartoszycach - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Bartoszycach - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, IX 2012 Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa w okresie międzywojennym Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa około 1920 roku Zamek w Bartoszycach - Budynek starostwa w 1915 roku Zamek w Bartoszycach - Plan miasta z lat 1807-1818 Rechefelda, wg H.Bonka  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=211&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(211);return false;'>źródło</a>] Zamek w Bartoszycach - Zamek i miasto w końcu XVII wieku według Christopha Johanna Hartknocha, rysunek z 1684 roku Zamek w Bartoszycach - Zamek w Bartoszycach na sztychu z XVI wieku