blankBarciany - esk verze

Zamek w Barcianach

2009-04-11  04:01 • Imię/nazwisko/nick łupaszko
co ty wiesz o dziurach gamoniu

może i fajny zamek ale szkoda że w takiej dziurze.

2006-07-05  19:15 • rafiki (anonim terror)
zamek jest spoko ja byłem w środku i to wiele razy ale ten pajac co go kupił to kase wzioł i lache na niego połorzył.za przeproszeniem rafiki a juras moze bysmy coś skrecili (skit)

2005-05-07  18:31 • Dąbek
Elo.. zamek jest fajny po skończonym remoncie będzie bardzo atrakcyjny a nie jak kolega wyże napisał PGR z kartoflami w środku....:P

2004-09-30  20:26 • indiana
to bardzo fajne miejsce w którym potrzeba troche inicjatywy. W Barcianach brak jest funduszy strukturalnych. Ale zamek jest naprawde świetny

2004-08-15  19:39 • PURPLEPILLS
BYŁAM W BARCIANACH NA WAKACJACH....I ZAMEK JEST NAPRAWDĘ SUPER.PO REMONCIE BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ!!!!

2004-02-11  23:07 • Jaras
Siema Wszystkim!!! Nawet nie wiem jak ten zamek wygląda w środku ale, że jestem mieszkańcem tej gminy postanowiłem zagłosować z czysto patriotycznych pobudek.

To nie zamek ale jakiś PGR z kartoflami w środku. Ale fajny, rolniczy klimat :-)